• Het bestuur

  Het hart van iedere vereniging is natuurlijk het bestuur; zij zorgt ervoor dat de vereniging draaiende blijft en alle leden zorgeloos kunnen sporten. Het huidige bestuur van Weidevogels bestaat uit:

  • Voorzitter: Ronald Vos. Ronald heeft een echte hands-on-mentaliteit in combinatie met het karakter van de goedaardige marktkoopman. Hij heeft altijd de beste intenties voor zowel de vereniging als entititeit als de personen die bij de club betrokken zijn. Hij haalt zijn kracht en voldoening uit het plezier en de prestaties van onze leden. Zijn kwaliteiten als stuurman (van zijn zeilboot) komen in zijn positie als voorzitter goed naar voren.
  • Penningmeester: Jeroen van den Berg. Jeroen heeft een hart voor de club en een gave voor cijfers. Met zijn drive kan hij onze boeken als geen ander managen. 
  • Celest Slabbekoorn. Celest is een echte topper van de vereniging. Ze is geweldig met onze jeugd en tevens zeer gewaardeerd door alle senioren, ouders en supporters. Ze heeft een mega drive en weet van alles iets positiefs te maken. Met een groot hart voor de vereniging gaat ze geen uitdaging uit de weg. Kortom, zij is de toekomst van Weidevogels. 
  • Arnold Alexander. Oud-trainer, oud-scheidsrechter, kampleider, sportvader en nu bestuurslid. Een man met een hart voor de club en de sport. Hij houdt zich binnen de vereniging vooral bezig met de sponsoring.
  • Arjan Smit. De topper van de keuken die iedereen voorziet van een heerlijke snack, lunch of maaltijd, en natuurlijk een drankje. Binnen het bestuur is Arjan vooral bezig met alles in en rondom de kantine, onze horeca en activiteiten. 

  Het bestuur is altijd op zoek naar personen die willen helpen bij de realisatie van haar doelen en plannen. Bent u ge├»nteresseerd in een positie als bestuurslid, of zou u het leuk vinden om het bestuur op een andere manier te helpen en haar zodoende te onlasten? Neem dan vooral (vrijblijvend) contact op met een van de bestuursleden. Weidevogels is een echte familievereniging waarbij elke inzet wordt gewaardeerd!