• Competitie gaat door! Trainen helaas niet!

 • Competitie gaat door! Trainen niet!

   

  Na alle info vanuit de regering en het KNKV is eruit gekomen dat sporten tot 17.00 uur mogelijk is.

  Dit betekent dat de doordeweekse trainingen helaas niet doorgaan.

  Voor de zaterdag betekent het dat alle wedstrijden van 9.00 tot 17.00 uur gewoon kunnen worden gespeeld.

   

  Voor alle teams in de breedtesport zijn dit gewoon reguliere competitiewedstrijden. Voor de wedstrijdsport kunnen de wedstrijden beschouwd worden als oefenwedstrijd. In de komende weken komt de KNKV met een nieuw schema voor de wedstrijdsport zodra er weer meer informatie is vanuit Den Haag.

  De KNKV wil dat alle wedstrijden, zowel breedtesport al wedstrijdsport worden gespeeld. 

  Voor de selectie die hun wedstrijden vaak na 17.00 u hebben ,dus ook niet kunnen trainen of spelen, zijn we op zoek samen met Sportfondsen naar alternatieven om te  trainen of eventueel wedstrijden te kunnen spelen. Info hierover volgt nog. 

  Het zou kunnen dat verenigingen zelf hun wedstrijd afzeggen. Wanneer dat het geval is bij een thuiswedstrijd, gaan we  bekijken wat we met de opengevallen ruimte zullen gaan doen.

   

  Concreet betekent dit dat:
  – alle wedstrijden van F tm S (incl C1, B1, A1, sen 1 t/m 5 die wedstrijdkorfbal spelen) op zaterdag uit en thuis doorgaan indien de wedstrijden voor 17:00 eindigen;
  – ouders die ingedeeld stonden om te rijden worden geacht te rijden ( Dringend advies mondkapje (verplicht));
  – ouders 
  die ingedeeld stonden om de QR code bij binnenkomst te scannen worden verwacht er te zijn, verder is publiek nog steeds niet welkom in de zaal.
  – zaalwachten en scheidsrechters die zijn ingedeeld aanwezig zijn of vervanging hebben geregeld;

  Dit alles zal weer veel flexibiliteit vragen van ons, bestuurders, spelers, trainers, begeleiders en ouders. We hopen op jullie medewerking de komende weken!

  Mocht er toch iets niet goed gaan of als er iets is wat u/jij zou willen delen, schroom niet om contact op te nemen via de mail ktc@weidevogels.nl of bestuur@weidevogels.nl

   

   

  Bestuur en KTC