• Herbstmeister

• Weidevogels 1 heeft gisteren het eerste deel van het veldseizoen afgesloten bij de buren: Wion 1. Een mooie dag, waarbij het weer gelukkig mee zat en de wind geen nadelige factor speelde.

De eerste vijf minuten van de wedstrijd waren niet spectaculair. Weidevogels kwam eerst zelf nog op achterstand, hetgeen echter niet lang heeft geduurd. De ruststand was 4-10. Na een korte peptalk, startte Weidevogels de tweede helft gelijk goed. Het enige minpunt zijn de vele (veelal onterechte) vrije ballen en strafworpen die Wion meekreeg. Doch, ook die mochten niet baten. De wedstrijd is afgefloten met een 13-23 eindstand.

Met de winst staat Weidevogels 1 nog ongeslagen bovenaan. Een waardige Herbstmeister! Het team merkt daarbij op dat zij merken dat de sfeer en het verenigingsgeval van de club weer toenemen. Zij willen daarom ook alle supporters bedanken die gisteren bij Wion langs de lijn stonden! Ook willen ze het bestuur bedanken voor de groene beloning, waarvan zij zeer hebben genoten ;)

Nu Weidevogels weer terugkeert in de Rijneveen, nodigen wij u van harte uit voor de leuke zaterdagen waarin de ouderwetse gezelligheid, de horeca en een spectaculaire beleving weer centraal zullen staan. Zet het daarom alvast in uw agenda: 23 november de eerste competitiewedstrijd!