• In Memoriam - Piet Haitsma

 • Op 29 december 2023 is de Piet Haitsma, de oprichter van Installatiebedrijf Haitsma, overleden.

  Piet Haitsma was niet alleen een ondernemer in hart en nieren, maar ook een gewaardeerde Sponspor van Weidevogels. Al vanaf het allereerste begin was Installatiebedrijf Haitsma een trotse shirtsponsor van Senioren 2.

  Piet zorgde er persoonlijk voor dat Weidevogels altijd warm zat, met een perfect functionerende cv-installatie. Zijn toewijding aan het welzijn van onze club ging verder dan zakelijke belangen; Piet was een betrokken persoon die altijd paraat stond voor de gemeenschap.

  Piet en zijn vrouw Joke kwamen altijd op de fiets naar het jaarlijkse Pinkster korfbaltoernooi. Ongeacht de weersomstandigheden was Piet altijd present, enthousiast en met een glimlach die ons allen verwarmde.

  In tijden van tegenslag toonde Piet zijn ware karakter. Zo herinneren we ons nog levendig het 30-jarige jubileumfeest, dat dreigde in het water te vallen door onvoorziene omstandigheden. Onze redder in nood was Piet, die ervoor zorgde dat er genoeg dompelpompen beschikbaar waren om het feest doorgang te laten vinden.

  Namens het bestuur, de leden en alle betrokkenen van korfbalvereniging Weidevogels, betuigen wij ons oprecht medeleven aan Joke, Remko, Marcel en overige familie leden en wensen wij hun veel sterkte toe in deze moeilijke tijd.