• Kangoeroeklup trainingen

 • Bij deze wil ik jullie graag informeren over de kangoeroeklup en de kangoeroetrainingen.

  De kangoeroetrainingen zijn bestemd voor kinderen in de leeftijd van 3 t/m 6 jaar. Wij proberen op een speelse en leuke manier kinderen enthousiast te maken voor het korfballen. Dit doen wij door verschillende spelletjes aan te bieden. Veel balspelletjes maar ook actieve spelletjes en groepsspelletjes. De kinderen worden zoveel mogelijk in leeftijdsgroepjes ingedeeld. 

  De trainingen worden gegeven door Frederike en andere vrijwilligers. En af en toe geeft ook Jelmer van korfbalkids de training. Hij geeft ook kangoeroetrainingen op de basisscholen in Lansingerland.

  Bij de start van het veldseizoen worden de trainingen gegeven op sportpark Merenveld, Götzenhainsingel 8 in Bleiswijk. De trainingen worden gegeven van 10.00 tot 11.00 uur op het grasveldje naast de kunstgrasvelden. Eens in de 2 weken met uitzondering van vakanties.

  Mijn naam is Jannie Olivier, ik ben aanspreekpunt voor de kangoeroes. Ik ben soms bij de kangoeroetrainingen en verzorg de administratie. Voor vragen en informatie kunt ubij mij terecht, door te mailen naar korfbalweidevogels@gmail.com, maar u kunt ook kijken op de site van korfbalvereniging Weidevogels. 

  Wij hebben een kangoeroeapp met vrijwilligers die ons willen helpen met de trainingen, maar toch is het soms nog lastig om rond te komen. Daarom hierbij een oproep. Lijkt het u/jou leuk om kinderen enthousiast te maken voor korfbal? Geef je dan op door te mailen naar korfbalweidevogels@gmail.comVanaf de B-teams kunnen we echt elke hulp gebruiken!

   

  De data voor de kangoeroetrainingen voor de 1e helft van het veldseizoen 2019/2020 zijn: 

  14 september

  28 september

  12 oktober

  26 oktober

   

  De 1e kangoeroetraining is dus op zaterdag 14 september van 10.00 tot 11.00 uur op sportpark Merenveld, Götzenhainsingel 8 in Bleiswijk.

   

  Kom gerust een keer kijken!

   

  Jannie Olivier