• Lidmaatschap

  Als lid van Weidevogels ben je een onderdeel van onze gezellige en competitieve familie, bestaande uit alle leden, vrijwilligers en supporters. Ons motto: eenmaal een Weidevogel, altijd een Weidevogels! Zo staan oud-leden, die zijn weggegaan in verband met nieuwe sport- of carrièrekansen, nog vaak langs de lijnen met een glimlach en een oranje hart (waarvan sommigen zelfs, jaren later, weer terugkomen). Kom vooral een keer langs om het zelf mee te maken; iedereen is welkom! 

   

   

 • Kennismaken

  Wil je korfbal uitproberen en ontdekken hoe gezellig het is bij de Weidevogels? Iedereen mag vrijblijvend en gratis 4 keer meetrainen. Interesse? Mail naar wordlid@weidevogels.nl voor meer informatie.

 • NIEUW: Flexibel Lidmaatschap

   

  Leden, oud-leden of oud-spelers die (weer) willen korfballen, in de leeftijdscategorie van de A-junioren en Senioren, maar die niet meer de tijd of zin hebben om in vast teamverband een volledige zaal-en/of veldcompetitie te spelen. Deze flex-leden geven zelf aan wanneer ze willen spelen.  

  Contributie bedraagt € 125 per seizoen (geen kledingbijdrage); de contributie wordt in één keer automatisch geïncasseerd. Lidmaatschap gaat in op het moment van inschrijven, en loopt stilzwijgend door.

  De flex-leden worden opgenomen in de FlexPool Weidevogels. Flex-leden bepalen zelf wanneer ze willen/kunnen spelen. Er is géén garantie dat er (alleen maar in een bepaald team) gespeeld kan worden. Flex-leden kunnen per seizoen in beginsel maximaal 10 wedstrijden spelen (reservebeurten tellen niet mee). Géén restitutie van contributie als er niet, of minder, of te weinig gespeeld kan worden.

  Aanmelden kan via secretaris@weidevogels.nl

 • Aanmelden

  Aanmelden kan met dit aanmeldformulier deze kan gestuurd worden naar secretaris@weidevogels.nl samen met een pasfoto.

   

   

   

  Contributie 2023-2024

   

   

   

  Flexleden/recrestars

  Senioren (19 jaar of ouder) € 90,00
  Veld- of zaallid € 57,00
  Junioren (A) € 76,00
  Aspiranten (B en C) € 65,00
  Pupillen (D, E en F) € 53,00
  Midweek € 50,00
  Flexleden/recrestars € 31,25
  Trainingsleden € 19,50
  Kanjers € 19,75
  Kangoeroes €  5,00

   

   

   

  De contributie wordt per kwartaal, via automatische incasso, afgeschreven. Andere belastingsvormen zijn mogelijk voor een extra bedrag van € 2,65 per kwartaal. De leeftijdsklasse zijn middels het KNKV vastgesteld, waarbij als peildatum 1 januari geldt. 

   

   

   

  Extra kosten - kleding

   

  Voor spelende leden wordt een kledingbijdrage van € 8,75 per kwartaal in rekening gebracht. De contributie wordt per kwartaal, via automatische incasso, afgeschreven. Andere belastingsvormen zijn mogelijk voor tegen de betaling van adinistratiekosten van € 2,65 per kwartaal.