DSC_5132.JPGDSC_7474.JPGDSC_4945.JPGDSC_1388.JPGDSC_7311.JPGDSC_0096.JPGDSC_2608.JPGDSC_7396.JPG

Volledig Bardienstrooster

Door Sjoerd Keizer op 31 aug 2018, laatst gewijzigd op 31 aug 2018 17:28. 1 bijlagen

In bijlage: Barrooster veld

 

Hoi allemaal,

 

Nu de eerste oefenwedstrijden er weer op zitten, gaat het ook tijd worden om de overige plichtpleging weer vorm te geven. Hieronder staat het complete bardienstrooster voor het eerste deel van het veldseizoen.

Er is getracht om een balans te vinden tussen het aantal keer dat een team ouders en/of spelers moet leveren en het aantal ouders en/of spelers dat een team levert. Indien het wedstrijdprogramma het toelaat is er ook voor gekozen om de bardiensten voor of na de eigen wedstrijden in te delen, helaas was dit niet altijd mogelijk.

Het rooster is definitief, uiteraard is onderling ruilen altijd mogelijk. Laat me dit wel even weten zodat ik het ook in mijn overzicht kan opnemen.

Let op : Mocht je wedstrijd niet doorgaan, om voor reden dan ook, dan gaat de bardienst wel door. De bardienst staat namelijk los van de wedstrijd.

Tip voor de trainers, coaches en/of teambegeleiders
“Neem de bardiensten op in je rooster van het rijden en wassen. De ouders en/of spelers in zodat iedereen aan de beurt komt voor een van deze activiteiten. Op deze manier is het dan duidelijk voor iedereen en de ander denkt niet dat de ander het wel doet.

Als je de namen en data dan ook even naar mij toe stuurt dan zal ik ze ook opnemen in het rooster”.
Mailen naar kantine@weidevogels.nl

 

Succes allemaal dit jaar,

Arjan

Home Zoeken Sitemap Inloggen

Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren

Help
Facebook Twitter Instagram Youtube
SponsorKliks, gratis sponsoren!