DSC_7396.JPGDSC_4945.JPGDSC_5132.JPGDSC_7311.JPGDSC_7474.JPGDSC_1388.JPGDSC_0096.JPGDSC_2608.JPG

Grote Clubactie van start

Door Sjoerd Keizer op 07 sep 2018, laatst gewijzigd op 07 sep 2018 13:37. 2 bijlagen

Hallo spelers, coaches, ouders en sponsoren.            

Zaterdag 15 september gaat de Grote Club Actie weer van start waar Weidevogels uiteraard weer aan mee gaat doen.

Wat verwachten wij en wat zouden wij graag willen?

Vanaf dinsdag 11 september zullen wij alle kinderen t/m de B een eigen verkoop boekje meegeven. In ieder boekje zitten 20 intekenlijsten.

Ga met dit boekje zo snel mogelijk (vanaf zaterdag 15 september) langs alle deuren bij jou in de buurt, vraag je ouders, familieleden of ze één of meerdere loten willen kopen. Ieder lot die ze kopen krijgen ze op hun afschrift een lotnummer te zien waar ze kans maken op mooie prijzen.

Zodra je een Ja hoort mogen ze onderstaand formulier invullen*. Kijk goed of ze het aantal loten hebben aangevinkt en of alles is ingevuld. Let op: het IBAN nummer graag leesbaar (we moeten helaas alles nog handmatig invullen) in laten vullen.

*Formulier in de bijlage

Eén lot kost € 3,-. Hiervan is € 2,40 voor Weidevogels. Dit is een mooie manier voor de club om aan extra inkomsten te komen.

Uiteraard kan je zelf als verkoper ook mooie prijzen winnen. Net als vorig jaar wint de jeugdploeg die de meeste loten verkoopt weer een uurtje bowlen. Ook de 3 personen die de meeste loten individueel verkopen zetten we graag weer in het zonnetje tijdens een thuis wedstrijd van het 1e.

MAAR ER IS MEER TE VERDIENEN!

NIEUW DIT JAAR: WE ZULLEN DE KINDEREN TUSSENTIJDS AL BELONEN.

Heb je 20 loten verkocht dan heb je al een klein prijsje direct te pakken. Verkoop je zelfs 30 loten of meer dan heb je naast het kleine prijsje ook nog iets anders verdient.  Doe je beste dus!

Is je boekje vol maar denk je nog meer te kunnen verkopen vraag dan aan een ons een nieuw boekje.

 

Naast de boekjes verkopen we ook Superloten. De senioren  en junioren ploegen krijgen per team 1 superlot die zij moeten proberen te verkopen. Een superlot kost € 150,- en is dus meer bedoeld voor bedrijven. Ga dus met je ploeg op zoek naar een bedrijf die zo’n superlot wil kopen.

Vorig jaar viel de verkoop van superloten wat tegen maar als alle leden hun steentje bijdragen gaan we uit van een mooie eindcheque dit jaar.

Vorig jaar hebben in totaal € 1.399,40 opgehaald met z’n allen. Als iedere junioren en senioren ploeg hun superlot verkoopt hebben we al € 1000,- voor Weidevogels.

Andere optie is om wellicht met je ploeg zelf een superlot te kopen. Zoals de selectie ieder jaar doet. Dat is natuurlijk ook prima maar hoe leuk is het om met elkaar op pad te gaan en wat bedrijven binnen te lopen.

Wat te doen als je een bedrijf hebt gevonden die een superlot heeft gekocht?

Dan ontvangen we graag naast alle gegevens die we ook nodig hebben bij de loten uit de boekjes ook een foto waarbij het bedrijf met het superlot op staat. Deze foto zullen we publiceren op onze Facebook pagina en zal tijdens te prijsuitreiking van de kinderen met het 1e in de sporthal hangen.

Een superlot geeft recht op 50 lotnummers waarbij de bedrijven dus ook nog eens kans maken op mooie prijzen.

Een doelstelling moet je altijd hebben. Hoe mooi zou het dus zijn als we meer kunnen overhouden dan deze cheque van vorig jaar:

Het verkopen van de loten mag tot 22 november. Maar ga het liefst er zo snel mogelijk mee beginnen anders zijn alle andere sportclubs ons voor.

Zijn er nu mensen die dit lezen en niet spelen in de senioren of junioren maar denken dat zij ook wel een superlot kunnen verkopen aan bijvoorbeeld een bedrijf dan kan dit natuurlijk ook! We hebben 20 superloten gekregen. Neem in dit geval even contact met mij op, zie gegevens hieronder.

Vanaf komende dinsdag zullen wij alle ploegen langslopen met de boekjes en superloten.

Allemaal heel veel succes met het verkopen!

Zijn er nog vragen stel ze gerust aan een van ons of anders per mail. Wij zijn op dinsdag, donderdag en zaterdag aanwezig.

 

Bedankt allemaal alvast!!!

 

Ilona, Maaike en Arnold (06-27091389 of arnoldalexander82@gmail.com)

 

Bijlagen

GCA.jpg
GCA1.jpg
Home Zoeken Sitemap Inloggen

Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren

Help
Facebook Twitter Instagram Youtube
SponsorKliks, gratis sponsoren!