DSC_4945.JPGDSC_7396.JPGDSC_0096.JPGDSC_7474.JPGDSC_5132.JPGDSC_7311.JPGDSC_1388.JPGDSC_2608.JPG

Weidevogels pakt eerste tweepunter

Door Sjoerd Keizer op 24 sep 2018, laatst gewijzigd op 24 sep 2018 13:34.

Weidevogels heeft zaterdag de lastige uitwedstrijd tegen Paal Centraal omgezet in twee punten. Op het sportpark aan de Technische Universiteit Delft won de Bleiswijkse ploeg met het kleinste verschil. Het werd 15-16.

Door: Jouke Dukel

Ondanks de moeilijke omstandigheden was Weidevogels gebrand tegen Paal Centraal de eerste winst van het seizoen te noteren. De Delftse ploeg bleek vooral over de dames gemakkelijk tot scoren te komen. Weidevogels wist echter continu de aansluiting te houden, waardoor de ruststand bepaald werd op 9-8 in het nadeel van de Bleiswijkse ploeg.

Na de hervatting lukte het de Bleiswijkse ploeg echter lange tijd niet meer om tot scoren te komen. De verdediging stond als een huis, maar kon niet voorkomen dat na tien minuten een tegendoelpunt werd genoteerd. Kort erna keek de ploeg zelfs tegen een grotere achterstand aan: 12-9. Na een time-out van hoofdcoach Peter Jonker van Weidevogels, rechtte de ploeg haar rug. Dankzij een zevental doelpunten in evenzoveel minuten stond er plotseling een 13-16 stand op het bord met nog enkele minuten op klok. De slotminuten werden nog erg spannend, maar de overwinning werd over de streep getrokken: 15-16.

Door de overwinning heeft Weidevogels de onderste regionen voorlopig achter zich gelaten. Zaterdag 29 september zal Weidevogels thuis aantreden tegen KIOS, voorlopig de enige ploeg zonder puntverlies.

Home Zoeken Sitemap Inloggen

Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren

Help
Facebook Twitter Instagram Youtube
SponsorKliks, gratis sponsoren!