DSC_7396.JPGDSC_4945.JPGDSC_2608.JPGDSC_5132.JPGDSC_7311.JPGDSC_7474.JPGDSC_1388.JPGDSC_0096.JPG

KTC: Trainingstijden en belangrijke info SRC

Door Sjoerd Keizer op 25 okt 2018, laatst gewijzigd op 25 okt 2018 15:09. 1 bijlagen

Beste spelers en trainers, 

In navolging op het goede nieuws dat wij in het SRC Rottemeren kunnen blijven trainen en spelen onderstaand een aantal belangrijke afspraken (´spelregels´) voor het zaalseizoen:

Dinsdag 30 oktober beginnen we meteen weer met trainen. Dan zullen alleen de Senioren Selectie + de A-junioren trainen. Dit i.v.m. de verhuizing van veld naar zaal. Vanaf donderdag 1 november zullen alle teams weer in de zaal gaan trainen volgens het vaste schema zie trainingstijden in bijlage

Belangrijk zijn de volgende zaken omtrent het zaalgebruik:

-De zaal mag niet eerder betreden worden dan het aanvangstijdstip van de eerste training. Oftewel; vóór 17.30 uur is de zaal niet toegankelijk! Vanaf dan kunnen de materialen pas opgezet worden.

-De zaal mag niet later verlaten worden dan de eindtijd van de laatste training. Oftewel; om 22:00 uur moet iedereen de zaal uit zijn! Zorg er dus voor dat je tijdig (rond 21:50 uur) de materialen gaat opruimen.

-Er is geen ruimte beschikbaar om de teambesprekingen te houden zoals voorheen. Om deze reden graag de besprekingen in de rust van de wedstrijden in de zaal houden. Het is niet ideaal, maar het gaat te veel tijd kosten om helemaal naar de kleedkamers te gaan en wij kunnen ons geen uitloop van het programma permitteren. Graag voorafgaand aan de wedstrijden de tegenstanders en scheidsrechters hierop attenderen!

Home Zoeken Sitemap Inloggen

Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren

Help
Facebook Twitter Instagram Youtube
SponsorKliks, gratis sponsoren!