DSC_4945.JPGDSC_7474.JPGDSC_2608.JPGDSC_7311.JPGDSC_1388.JPGDSC_7396.JPGDSC_0096.JPGDSC_5132.JPG

Weidevogels wint eerste wedstrijd van ODO (9-13)

Door Sjoerd Keizer op 18 feb 2019, laatst gewijzigd op 18 feb 2019 11:05.

Korfbalvereniging Weidevogels is er zaterdag 16 februari in geslaagd haar eerste overwinning van het zaalseizoen te behalen. Na een vooral verdedigend sterke vertoning werd ODO uit Maasland met 9-13 verslagen, waar de voorgaande twee ontmoetingen tegen ODO in een verlies resulteerden.

Het geplaagde Weidevogels was erop gebrand het restant van zaalseizoen de beste kant van zichzelf te laten zien, te beginnen bij de uitwedstrijd tegen ODO uit Maasland. ODO staat keurig in de middenmoot, maar het geloof was er bij Weidevogels dat vandaag de eerste overwinning behaald kon worden. Na een voortvarend begin, waar snel de 0-3 voorsprong werd aangetekend, stond halverwege de eerste helft een 3-4 voorsprong op het bord. Het vervolg van de eerste helft werd gekenmerkt door goede verdedigende acties, waardoor de ruststand slechts 5-6 in het voordeel van Weidevogels was.

Tijdens de rust overheerste het gevoel dat vandaag de eerste punten behaald konden worden. Weidevogels schoot uit de startblokken door de allereerste kans de benutten van de tweede helft: 5-7. Vervolgens brak een fase van 17 minuten aan, waarin de verdediging van Weidevogels ODO klemzette. ODO kwam gedurende deze periode niet tot scoren, terwijl Weidevogels dat uiteindelijk wel deed: 5-9. Vervolgens was de druk eraf en wist Weidevogels de wedstrijd uit te spelen met een 9-13 overwinning tot gevolg. Een mooie en zeer verdiende overwinning, die met gejuich werd gevierd.

De volgende wedstrijd zal thuis op 9 maart gespeeld worden tegen Korbis uit Waddinxveen. Hier hoopt Weidevogels een vervolg te geven aan deze eerste overwinning.

Home Zoeken Sitemap Inloggen

Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren

Help
Facebook Twitter Instagram Youtube
SponsorKliks, gratis sponsoren!