DSC_7396.JPGDSC_4945.JPGDSC_2608.JPGDSC_5132.JPGDSC_7311.JPGDSC_7474.JPGDSC_1388.JPGDSC_0096.JPG

Aanstelling trainers en wijzigingen in KTC

Door Sjoerd Keizer op 04 apr 2019, laatst gewijzigd op 04 apr 2019 14:48.

De KTC is de laatste weken druk geweest met het invullen van de trainersposities voor de selectieploegen (Weidevogels 1, 2 en 3).

Weidevogels 1
Na het tussentijdse vertrek van Peter Jonker heeft Peter de Waard de ploeg onder zijn hoede genomen. Peter heeft ook meegedraaid in de sollicitatieronde voor de trainerspositie in het nieuwe seizoen. Hieruit kwam naar voren dat hij de volledige steun van de spelersgroep geniet en dat de resultaten van en de saamhorigheid binnen het eerste sindsdien sterk zijn verbeterd. De KTC, het bestuur en de spelersgroep delen daarnaast de wens om continuïteit na de vele trainerswisselingen in de afgelopen twee jaar. Gezamenlijk is besloten om Peter ook volgend seizoen als hoofdtrainer aan te stellen.

Weidevogels 2
Tom Kleijn heeft de KTC te kennen gegeven aan het eind van dit seizoen te willen stoppen als trainer bij Weidevogels. Daarmee komt een einde aan een mooie periode van drie jaar trainerschap (twee jaar A1 en één jaar 2) bij onze club. Wij bedanken Tom voor de prettige samenwerking en wensen hem veel succes in de toekomst!

De KTC heeft gelukkig snel een vervanger kunnen vinden in de persoon van Tim Loendersloot. Hij ziet het als een grote uitdaging om - in samenwerking met Peter en Jacco - met de talentvolle spelersgroep aan de slag te gaan en wil hierbij zijn tactische en technische kennis volop inzetten.

Weidevogels 3
De KTC is verheugd om te kunnen melden dat Jacco ook volgend seizoen het derde traint en coacht. De uitstekende en prettige samenwerking tussen Jacco en het team wordt door een ieder bevestigd en de resultaten zijn prachtig . Na de titel in de zaal is de ploeg op het veld nog volop in de running om zich in de res. 2e klasse te handhaven.

Samenstelling KTC
De aanstelling van Peter en Tim als trainers voor 1 en 2 houdt in dat zij aan het eind van dit seizoen de KTC verlaten. Jeroen Pieterse zal vanaf 1 juli 2019 de KTC voorzitten. Wij gaan op zoek naar twee, liefst drie nieuwe KTC-leden die Mirjam, Sjoerd, Idaline en Jeroen komen versterken.

Namens de KTC,
Jeroen

Home Zoeken Sitemap Inloggen

Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren

Help
Facebook Twitter Instagram Youtube
SponsorKliks, gratis sponsoren!