DSC_0096.JPGDSC_2608.JPGDSC_5132.JPGDSC_4945.JPGDSC_7311.JPGDSC_1388.JPGDSC_7474.JPGDSC_7396.JPG

VAK WV: Oproep aan de leden!

Door Sjoerd Keizer op 18 apr 2019.

Gezien de laatste periode wij van Weidevogels in een ‘’dip’’ verkeren omtrent meerdere factoren vinden wij dat juist nu de club moet verenigen en laten zien hoe mooi onze club is. Daarnaast zouden we terug moeten naar de tijd dat tegenstanders al bevend en rekening houdend met de sfeer richting Bleiswijk afreist, hiermee staat Weidevogels al 2-0 voor bij het startsignaal, en dat is juist het signaal wat wij in positieve sferen af willen geven!  

Hiervoor is jullie hulp meer dan nodig! Onze club moet de lijn omhoog weer zien te vinden en deze eerste stap vereist niks meer dan de stem en de gezichten van de club. 11 mei is de eerste thuiswedstrijd van ons vlaggenschip Weidevogels 1. Middels dit bericht zou ik jullie willen oproepen om allemaal dat prachtige oranje – witte outfit, de toeters, de bellen, de trommels en de vlaggen weer uit de kast te trekken en ons eerste te ondersteunen naar de overwinning! Vak WV heeft al vaker punten opgeleverd en heeft daardoor ook de bijnaam ‘’De Negende Man’’ gedragen, dit is niet voor niks. Door de positieve aanmoediging en het gevoel aan de spelers over te dragen dat zij het niet alleen voor henzelf doen maar er staan voor de hele club zal zorgen dat het kwartje wat vaker onze kant op zal vallen in de moeilijke beslissende wedstrijden.

11 mei:

Op deze datum zullen de selectieteams hun eerste thuiswedstrijden op het veld spelen en de club wil dit groots aanpakken voor alle leeftijden, lijkt ons een mooi moment om de doorstart van VakWV ook op te pakken en na een dag spelen, schminken, snoepen ons te verzamelen, de kelen te schrapen en luidkeels laten horen dat de punten in Bleiswijk blijven!

Aanvoerders:

Uiteraard is dit vrijblijvend maar zijn wij wel op zoek naar een paar durfallen die het niet erg vinden om de eerste en luidste stap te zetten. Af en toe mee te denken over mogelijke acties, nieuwe liederen en vooral om zijn of haar medeleden bij de hand te pakken om samen met de rest van de leden de teams naar de overwinning te schreeuwen!  Zoals sommige zullen weten werd dit vroeger vaak gedaan door Michael en André. Michael is nu bij een andere club als trainer aan de slag en André speelt zelf in de selectie waardoor het lastig wordt voor beide om te doen. Voel jij je geroepen om dit te doen laat het dan even weten aan André die graag op de achtergrond nog zijn steentje bijdraagt.

Weidevogels is een familieclub, altijd geweest en zal dat altijd blijven. Hierbij dus ook de vraag aan de ouders van de leden om ook onze jeugdleden wat vaker op de club rond te laten hangen, op onze sociale vereniging lopen de aanwezige leeftijden enorm uiteen en er zijn altijd wel verantwoordelijke mensen aanwezig om de jeugdspelers op te vangen, te vermaken en uiteraard een oogje in het zeil te houden als de ouders daar zelf geen tijd voor hebben. Daarnaast is het voor de sportieve ontwikkeling ook erg leerzaam om te kijken naar de selectiespelers.  Aan eten en drinken geen gebrek, onze kantine heeft voor ieder wat wils en sinds een aantal seizoen zelfs een echte kok! Bedankt voor de inzet Arjan en metgezellen ;-)!

Uiteraard verwelkomen wij de tegenstanders elke week vriendelijk en wensen wij ze niets dan goeds. Behalve de punten, deze zijn van ons !

Vak WV. 

Home Zoeken Sitemap Inloggen

Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren

Help
Facebook Twitter Instagram Youtube
SponsorKliks, gratis sponsoren!