DSC_5132.JPGDSC_7474.JPGDSC_4945.JPGDSC_1388.JPGDSC_7311.JPGDSC_0096.JPGDSC_2608.JPGDSC_7396.JPG

Weidevogels hervat veldcompetitie goed bij Dijkvogels (14-23)

Door Sjoerd Keizer op 23 apr 2019, laatst gewijzigd op 23 apr 2019 16:24.

Weidevogels heeft de veldcompetitie hervat met een belangrijke overwinning op Dijkvogels. De ploeg werd in Maasdijk met 14-23 verslagen. Topscorer aan de kant van Weidevogels was Jouke Dukel met negen treffers.

In de eerste helft kon Weidevogels nog geen afstand nemen van Dijkvogels, mede doordat Dijkvogels er vol opklapte in de beginfase. Weidevogels had vanaf minuut één wel het betere van het spel, maar nam soms de verkeerde kansen. Het leverde uiteindelijk een 7-8 ruststand op. 

In de tweede helft kon Weidevogels betere aanvallen draaien en redelijk gemakkelijk afstand nemen van Dijkvogels. De thuisploeg werd op zeven goals gehouden, terwijl de Bleiswijkers vijftien treffers kon produceren.

Door de overwinning doet Weidevogels goede zaken in de tweede klasse. Het neemt twee punten afstand van Dijkvogels, maar zag concurrent Rapid wel winnen van koploper KIOS. Nummer laatst Paal Centraal pakte ook een verrassend punt tegen nummer twee ODO.

Door de overwinning staat Weidevogels nu op de vijfde plek met acht punten. Nummer zes Rapid verzamelde datzelfde aantal punten. Nummer zeven Dijkvogels blijft steken op zes punten.

 

Home Zoeken Sitemap Inloggen

Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren

Help
Facebook Twitter Instagram Youtube
SponsorKliks, gratis sponsoren!