DSC_0096.JPGDSC_2608.JPGDSC_7311.JPGDSC_7396.JPGDSC_4945.JPGDSC_1388.JPGDSC_5132.JPGDSC_7474.JPG

Grote clubactie gaat weer van start!

Door Sjoerd Keizer op 06 sep 2019, laatst gewijzigd op 06 sep 2019 20:51.

Grote club actie steunt de Jeugdevenementen commissie!

Na een bijzonder grote club actie vorig jaar, waar we maar liefst € 2.595,60 hebben opgehaald, staan we dit jaar voor de uitdaging om hier weer bij in de buurt te komen of het liefst te overtreffen!

Daar hebben wij jullie hulp weer voor nodig!

Van het geld van vorig jaar staat inmiddels een prachtige tafeltennis tafel welke al vol in gebruik is genomen, erg leuk om te zien.

Ook dit jaar zijn er weer mooie prijzen te winnen, zowel individueel als per ploeg. Hier lees je verderop meer over.

Vanaf zaterdag 7 september zullen wij de boekjes afgeven aan alle jeugdleden van de F t/m B. Vanaf zaterdag 14 september mag je pas echt verkopen, maar vraag nu alvast aan je ouders, opa’s en oma’s, vrienden, buren, de buren van de buren en dan ook daar weer de buren van of zij bij jou loten willen kopen. Wacht niet te lang met langs de deuren gaan anders zijn andere kinderen jullie in de straten al voor.

In ieder boekje zitten 20 verkoopformulieren. Per formulier kunnen de kopers aankruisen hoeveel loten ze willen kopen. 1 lot kost € 3,00 waarvan er € 2,40 voor Weidevogels is! Daarnaast is het IBAN nummer ieder jaar weer een uitdaging voor ons om te over te nemen. Wij moeten nog steeds alle loten handmatig overtypen, we hopen dat men dus duidelijk schrijft, zeker het IBAN nummer.

Naast de boekjes verkopen we ook weer superloten. Wij hopen dat alle senioren ploegen en junioren ploegen weer een superlot kunnen verkopen. Een superlot kost € 150 euro. Uiteraard mogen de andere ploegen ook proberen een superlot te verkopen! Als je een superlot wil kopen of er eentje hebt verkocht dan laat je dit weten aan Arnold Alexander, 0627091389 of arnoldalexander82@gmail.com .

Wat kun je als verkoper allemaal winnen? Naast dat je op de website van de grote club actie je kan aanmelden als lotenverkoperhttps://clubactie.nl/lotenverkopers_win_acties.html waar je leuke prijzen kan winnen kan dit ook bij Weidevogels.

 

- Zo krijg je bij 3 verkochte loten al een zakje snoep in de rust van het 1e tijdens de 1e thuiswedstrijd in de zaal.

- Bij 5 verkochte loten kom je op de lijst staat voor free entree bij een bioscoopfeestje met wat lekkers erbij. Dit wordt georganiseerd door de JC (jeugdevenementen commissie)

- Bij 10 verkochte loten mag je gratis mee in de winter waar de JC gaat zwemmen met de Weidevogels kids.

- Bij 25 verkochte loten krijgt de verkoper een cadeaubon.

 

Daarnaast organiseren wij ook weer een wedstrijd wie individueel de meeste loten verkoopt maar ook per team. Ook hierin zijn weer mooie prijzen te winnen!

 

Kortom genoeg redenen om zoveel mogelijk loten voor Weidevogels te verkopen.

Voor vragen kun je bij een van ons terecht of via mijn emailadres.

 

Succes met verkopen!

 

Ilona Nieuwpoort, MaaikeVilerius en Arnold Alexander

Home Zoeken Sitemap Inloggen

Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren

Help
Facebook Twitter Instagram Youtube
SponsorKliks, gratis sponsoren!