• Overlijdensbericht

 • Met groot verdriet hebben wij kennis genomen van het overlijden van onze grootste supporter, Pum van der Helm. Pum is na een kort ziekbed overleden op maandag 10 mei 2021.

  Waar Weidevogels 1, 2, 3 en 4 speelden, was Pum te vinden als supporter. Zo trots als hij dan was op zijn spelende kleindochter Kim, zo trouw was hij als grootste supporter!

  Met zijn wijze woorden, adviezen en een luisterend oor voor de trainers en spelers, was Pum een grote bijdrage langs het veld. Een zeer rustige man, die zich vooral niet gek liet maken door de omstandigheden tijdens de wedstrijd. Altijd genietend van het spelletje, in weer en wind!

  Sinds vorig jaar mocht er geen publiek meer zijn bij de wedstrijden. Dat was voor hem, maar ook voor de spelers een groot gemis!
  Wedstrijden zonder Pum…dat kon écht niet! Na overleg met trainers en selectie hebben we, als club, “Opa Pum” gepromoveerd tot teammanager.  

   

  Het plaatje was weer compleet, wedstrijden konden weer met een gerust hart in het bijzijn van onze grootste supporter (en nu zelfs teammanager!) gespeeld worden

  Hij was zo blij en trots dat hij tijdens deze periode bij de ploegen aanwezig kon zijn, zijn belangrijke zaterdagen waren weer ingevuld.

  Nu moeten we afscheid gaan nemen van onze grootste supporter en teammanager: Opa Pum.
  Zijn eigen oranje stoel langs het veld bij Weidevogels, zal leeg blijven, z’n koppie koffie aan de bar en zijn fijne gesprekken zullen wij gaan missen!

  Onze gedachten gaan uit naar alle familieleden, met in het bijzonder onze Kim, en wensen hen namens alle leden van Korfbalvereniging Weidevogels, veel sterkte in deze moeilijk tijd.

  Het bestuur