DSC_7474.JPGDSC_5132.JPGDSC_2608.JPGDSC_1388.JPGDSC_7396.JPGDSC_4945.JPGDSC_0096.JPGDSC_7311.JPG

Activiteitencommissie

De Activiteiten Commissie (AC) organiseert (non-)korfbalactiviteiten vanaf de A-junioren binnen Korfbalvereniging Weidevogels. Uiteraard zijn mensen van buitenaf ook altijd welkom.

Ons doel is om mensen een plezierige dag te bezorgen. Dit doen wij door onder meer het organiseren van diverse feesten, maar ook op sportief gebied.

Zo organiseren wij bijvoorbeeld elk jaar op tweede paasdag het schutterstoernooi en aan het einde van het seizoen keert ook altijd de afsluitdag met het familietoernooi en een gezellige BBQ terug.

Dit seizoen organiseren wij onder meer 4 feesten, waarvan de eerste al zeer binnenkort op 15 oktober zal plaats hebben. Verder komt de oliebollenactie op Koninginnedag er weer aan en aan het einde van het seizoen de afsluitdag.

Houdt daarom dus altijd goed de site en de voerbak in de gaten voor het laatste nieuws, zodat je geen van deze gezellige activiteiten hoeft te missen.

Uiteraard kunnen ook wij altijd versterking gebruiken en mocht jij het leuk vinden om dergelijke activiteiten te organiseren of heb je een vraag, dan kun je altijd contact met ons zoeken. Dit kan via ons emailadres: ac@weidevogels.nl of schiet Tim even persoonlijk aan.

Wij wensen iedereen een plezierig en geslaagd seizoen toe en wij hopen jullie te zien bij al onze activiteiten.

Aangemaakt: 27 okt 2015 18:44. Laatst gewijzigd: 27 okt 2015 18:44

Home Zoeken Sitemap Inloggen

Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren

Help
Facebook Twitter Instagram Youtube
SponsorKliks, gratis sponsoren!