DSC_0096.JPGDSC_2608.JPGDSC_7311.JPGDSC_7396.JPGDSC_4945.JPGDSC_7474.JPGDSC_5132.JPGDSC_1388.JPG

Kangoeroeklup

Bij deze wil ik u graag informeren over de kangoeroeklup en de kangoeroetrainingen. De kangoeroetrainingen zijn bestemd voor kinderen in de leeftijd van 3 t/m 6 jaar. De trainingen zijn geheel vrijblijvend en vriendjes en vriendinnetjes zijn ook welkom! Wij proberen op een speelse en leuke manier kinderen enthousiast te maken voor het korfballen. Dit doen wij door verschillende spelletjes aan te bieden. Veel balspelletjes maar ook actieve spelletjes en groepsspelletjes. De kinderen worden zoveel mogelijk in leeftijdsgroepjes ingedeeld. 

De trainingen worden gegeven door ervaren (oud) korfballers en andere vrijwilligers. En af en toe geeft ook Jelmer van korfbalkids de training. Hij geeft ook kangoeroetrainingen op de basisscholen in Lansingerland.

Bij de start van het veldseizoen worden de trainingen gegeven op sportpark Merenveld, Götzenhainsingel 8 in Bleiswijk. 

De trainingen worden gegeven van 10.00 tot 11.00 uur op het grasveldje naast de kunstgrasvelden. Eens in de 2 weken met uitzondering van vakanties.

Kinderen van 5 tot 7 jaar die erg enthousiast zijn en waarvan wij denken dat ze het misschien wel aan kunnen om "echt" te korfballen, hebben naast de kangoeroetrainingen ook de mogelijkheid om mee te trainen met de F-jes, onze jongste korfballertjes. De trainster van de F-jes is Celest en wij zullen met haar contact opnemen wat mogelijk is. De trainingen van de F-jes zijn op dinsdag van 18.00 tot 19.00 uur.

Mijn naam is Jannie Olivier. Ik ben aanspreekpunt voor de kangoeroes. Ik ben er bijna elke kangoeroetraining en verzorg de administratie. Voor vragen en informatie kunt u bij mij terecht, door te mailen naar korfbalweidevogels@gmail.com , maar u kunt ook kijken op de site van korfbalvereniging Weidevogels. 

 

De data voor de kangoeroetrainingen tijdens de 1e helft van de veldcompetitie 2018 zijn: 

15 september

29 september

13 oktober

27 oktober

Aangemaakt: 13 sep 2018 11:00. Laatst gewijzigd: 13 sep 2018 11:00

Home Zoeken Sitemap Inloggen

Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren

Help
Facebook Twitter Instagram Youtube
SponsorKliks, gratis sponsoren!