DSC_0096.JPGDSC_2608.JPGDSC_5132.JPGDSC_4945.JPGDSC_7311.JPGDSC_1388.JPGDSC_7474.JPGDSC_7396.JPG

Kantine

De kantine wordt op zaterdag geopend door Cora Veersma en/of Annemarie van der Graaf, dus het geldzakje en sleutels hoeft niet opgehaald te worden. De ouders/leden die bardienst hebben kunnen zo de kantine binnenstappen en aan de slag gaan. (uitzonderingen zijn de doordeweekse oefenwedstrijden).
Arjan Smit heeft wederom aangeboden om ons elke competitiezaterdag van zijn kook en baktalenten te laten genieten. Hij zal ’s zaterdags vanaf ongeveer 11.00 uur tot sluit aanwezig zijn. Hier zijn wij uiteraard heel blij mee, want dit betekent continuïteit in de keuken
Net als vorig jaar willen we dat alles gelijk (uiterlijk aan het eind van de dag) afgerekend wordt, er kan nl. gepind worden. Op deze manier voorkomen we dat er bonnetjes ed. blijven liggen. Doordeweeks kan er uitsluitend gepind worden.
Daarnaast ligt er een kasblad bij de kassa om drankjes ed voor scheidsrechters en barpersoneel (max. 1) te turven en om, voor het afsluitende team, aan het eind de kas op te maken. Het afsluitende team zorgt dat de kantine schoon achter gelaten wordt en dat de vuilnisbakken (zowel binnen, als buiten) geleegd zijn.
Zij leveren het geldzakje met kasboekje aansluitend bij Mark van der Graaf in!

Aangemaakt: 23 aug 2016 21:16. Laatst gewijzigd: 23 aug 2016 21:16

Home Zoeken Sitemap Inloggen

Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren

Help
Facebook Twitter Instagram Youtube
SponsorKliks, gratis sponsoren!