• Recrestars (PILOT)

 •  

   Korfballen voor de gezelligheid

  4 tegen 4

  zonder  de weekelijkse verplichtingen ! 

    

   

  Heb jij zin om weer te korfballen samen met je oude korfbalmaatjes, op een laagdrempelige manier, minder frequent zonder wekelijks verplichte competitiewedstrijden en vooral voor de gezelligheid? Dat kan binnenkort! Vanaf september 2021 start KV Weidevogels met de korfbalvorm Recrestars. Dit is een korfbalvorm speciaal voor (oud-)korfballers van ongeveer dertig jaar en ouder. 

  Toernooivorm op vrijdagavond

  Met de korfbalverenigingen in onze directe omgeving organiseren we op vier vrijdagavonden in september en oktober een toernooi buiten op het veld, steeds bij een andere vereniging.

  Tijdens dit toernooi spelen we op vier vrijdagavonden drie korte wedstrijden van vijftien minuten tegen de Recrestars van andere verenigingen.
  Voorals nog zijn de volgende data gepland.

  Vrijdag 17 september
  Vrijdag 1   oktober
  Vrijdag 15 oktober
  Vrijdag 29 oktober

  Dit doen we in vier tegen vier. Na afloop is er ruimte voor een gezellige derde helft.
  Zijn deze avonden een succes, dan herhalen we de opzet in het voorjaar. Als Recrestar kun je dus op een laagdrempelige manier gezellig korfballen, heb je geen wekelijkse verplichtingen en ben je elk weekend vrij.

   

  Meedoen?

  Wil je meedoen aan deze gezellige toernooicompetitie en samen met je korfbalmaten leuke avonden beleven? Schrijf je dan in per email bestuur@weidevogels.nl en doe gratis mee aan Recrestars. Je kunt je individueel inschrijven én het is mogelijk om je eigen team samen te stellen.

  Met vragen kun je terecht bij Ronald Vos via voorzitter@weidevogels.nl.
  Deze nieuwe korfbalvorm is een pilot die in samenwerking met het KNKV wordt opgezet.
  We hopen op veel enthousiasme!