• Vervanging en inname sleutels

 • Update : 03-08-2021

  Zoals een aantal van jullie hebben gezien of weten, Weidevogels is bezig met de overstap naar elektrische cilinders. Dit wil zeggen dat er geen sleutel meer nodig is om de deur te openen, dit gaat voortaan middels je telefoon (smartphone wel te verstaan). 

  We starten met de trainers en huidige sleutelhouders, pas hierna gaan we kijken naar de individuele personen.

  Om dit soepel te gaan laten verlopen wil ik jullie, alle trainers / coaches,  vragen om mij alvast even een mailtje te sturen naar kantinezaken@weidevogels.nl, omdat ik ook nog e.e.a. moet voorbereiden ontvang ik deze graag voor 06 augustus van jullie. Wat heb ik van jullie nodig :

  • Je voor- en achternaam
  • Het team wat traint
  • En je 06 -nummer
  • Datum dat je even op het veld lang komt en indien mogelijk even een tijdstip

   Wat kun je nu zelf al doen ? Installeer de app van “Bold Smart Lock” op je telefoon en maak een account aan. Beide heb je nodig voor dat ik je kan autoriseren.

  Op vrijdagavond 6 aug en 13 aug ben ik om 19:30  tot ca. 21:00 in de kantine. Mocht je echt niet op een van deze twee datums kunnen dan ben ik op donderdag 19 aug tijdens de oefenwedstrijden van WV 1 en WV 2 ook in de kantine te vinden

  Als er genoeg mensen op vrijdagavonden aanwezig zijn om even lekker te chillen, een balletje te schieten etc. dan blijven we gewoon wat langer op. Jullie zijn uiteraard allemaal welkom. Dit uiteraard wel met inachtneming en onder voorbehoud van de dan geldende corona-regels !!!

  Op de avonden autoriseer ik je op de cilinders, vertel ik je even hoe het werkt en neem ik meteen de oude sleutels in als je deze tenminste hebt. Op dit moment pas ik ook meteen de overeenkomst aan welke jullie destijds hebben moeten onderteken, met hierin o.a. de vervangingswaarde bij verlies etc. etc. etc. Gooi je sleutels dus is geen geval weg !!!

  Het kan straks wel een keer gebeuren dat ik de cilinders heb vervangen en jullie nog niet geautoriseerd zijn. Dit is even een overgangsfase welke bijna niet te voorkomen is

   

  Geen trainer meer maar wel sleutels

  Ben je komend seizoen geen trainer meer of heb je sleutels die je niet meer nodig hebt lever deze dan ook op een van de bovenstaande data in. Gooi ze dus in geen geval weg !!!

   

  Heb je nu al vragen dan kun je me natuurlijk gewoon even mailen

   

   Arjan